Van Bommel waakt voor Rosenborg: "Zij kunnen goed voetballen"

2 oktober 2019, 19:09   Bijgewerkt: 2 oktober 2019, 19:22

Mark van Bommel verwacht donderdagavond een pittige wedstrijd tegen het Noorse Rosenborg BK, een ploeg die volgens de trainer van PSV 'gewoon heel goed kan voetballen'. PSV won de eerste wedstrijd in de Europa League met 3-2 van Sporting Portugal, terwijl Rosenborg met 1-0 verloor van LASK Linz.

PSV speelde dit seizoen al eerder in Noorwegen, in de voorrondes van de Europa League rekende het af met Haugesund. Donderdag reizen de Eindhovenaren weer af naar Noorwegen, Van Bommel is op zijn hoede voor de ploeg uit Trondheim. "Ze kunnen gewoon heel goed voetballen. Rosenborg had altijd een heel ervaren ploeg, met veel lange ballen en fysiek voetbal. Dat is tegenwoordig niet meer zo", zegt de PSV-trainer tegen de NOS.

PSV heeft de boel aardig op de rit dit seizoen en is inmiddels al twaalf wedstrijden op een rij ongeslagen. Desondanks eist de 42-jarige trainer scherpte van zijn ploeg. "We zitten niet in een situatie dat we zomaar even gaan winnen", zei hij. "Ik heb een paar weken geleden aangegeven dat we een brede selectie hebben. Het zou zomaar kunnen dat ik wat ga wisselen in mijn basisopstelling", besluit de oefenmeester.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen