PSV neemt per direct afscheid van dubieuze sponsor Investous

2 oktober 2019, 17:30

PSV breekt per direct met sponsor Investous. De Eindhovense club spreekt van een opeenstapeling van nare feiten in de voorbije maanden. Het bedrijf zat dinsdag in het tv-programma 'Opgelicht' vanwege malafide praktijken. PSV vindt dat zodoende de reputatie van de club is geschaad en dat is een ontbindende voorwaarde in het contract.

Middels advertenties werden mensen verleid om te investeren in bitcoins, goud of aandelen door middel van nepquotes van bekende Nederlanders. Die BN'er bleken nooit te hebben meegewerkt. PSV ontving na het afsluiten van het contract enkele maanden later een aantal individuele klachten over de manier van werken van Investous. PSV begeleidde deze mensen naar de klachtenafdeling van Investous.

'De juridische afdeling van PSV heeft Investous meerdere malen via aangetekende brieven gesommeerd de klachten serieus te nemen en af te handelen. PSV is er inmiddels niet voldoende zeker van dat de mogelijk gedupeerden op de juiste manier tegemoet worden getreden', aldus de Eindhovenaren in een verklaring op de officiële kanalen. 'PSV is er van op de hoogte dat minimaal één van de klachten heeft geresulteerd in een aangifte tegen Investous. Deze feiten en de aanhoudende negatieve publiciteit rondom Investous hebben er voor gezorgd dat PSV niet langer met het bedrijf geassocieerd wenst te worden.'

Nu het contract ontbonden is, moet Investous alle verwijzingen naar PSV op de website verwijderen. Vice versa doet de club hetzelfde.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen