PSV-sponsor Investous is in opspraak vanwege nep-advertenties

2 oktober 2019, 15:32

PSV's sponsor Investous is in opspraak geraakt. Het bedrijf zat in het tv-programma 'Opgelicht' vanwege malafide praktijken: middels advertenties worden mensen verleid om te investeren in bitcoins, goud of aandelen door middel van BN'ers, die blijken nooit hebben meegewerkt aan de advertentie. Toch wordt de sponsorovereenkomst nog niet verbroken door de voetbalclub. 

Dat schrijft Omroep Brabant. Hoewel de handel zelf niet verboden is, zijn de investeringen die klanten doen wel extreem risicovol. De kans op winst is, zo blijkt uit onderzoek, slechts tien procent. Dat klanten via nepquotes van BN'ers naar de site worden gelokt, is echter wel zeer kwalijk. De indruk wordt gewekt dat zij via dit bedrijf namelijk veel geld hebben verdiend en dat is niet het geval. 

In het programma Opgelicht wordt de organisatie aangepakt, maar omdat het contract van de sponsor doorloopt tot en met 2020, verbreekt PSV de contacten niet met Investous. Wel heeft de voetbalclub het bedrijf gevraagd om de klachten die bij hen binnen zijn gekomen, een vijftal, zo spoedig mogelijk op te lossen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen