Marca: de keepersstrijd bij Real Madrid ligt weer open

2 oktober 2019, 13:36

De dagen van Thibaut Courtois als eerste keeper van Real Madrid onder de lat zijn mogelijk geteld. Na de zeer moeizame 2-2 remise van De Koninklijke in eigen huis tegen Club Brugge schrijven de Spaanse media dat de goalie serieus onder druk staat, omdat Alphonse Areola veel indruk maakte in de tweede helft en hij opnieuw de nul hield. Ook zou zijn concurrent niet goed liggen bij de supporters. 

De Franse doelman kwam de Courtois - die beide goals moest incasseren - vervangen in de pauze omdat hij met maagproblemen kampte. De Belg werd in de eerste helft continu uitgefloten door de eigen supporters en de enige wedstrijd waarin hij dit seizoen tot dusver overtuigend keepte, was afgelopen weekend tegen Atlético Madrid.

Areola kwam sinds zijn komst naar Real Madrid tot slechts twee optredens, maar hield al vaker de nul dan zijn collega. Tegen Osasuna maakte hij bovendien ook een goede indruk bij Real Madrid, bij wie de supporters meer lijken te voelen voor een basisplaats van Areola. Dat is een hard gelag voor Courtois, die had gehoopt dat na het vertrek van concurrent Keylor Navas de rust zou terugkeren onder de lat van Real Madrid. Daar is vooralsnog geen enkele sprake van.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen