PSV neemt Thomas mee naar Noorwegen, Lato niet

2 oktober 2019, 10:05   Bijgewerkt: 2 oktober 2019, 12:37

Mark van Bommel heeft Toni Lato en Ibrahim Afellay niet meegenomen naar het uitduel met Rosenborg BK in de groepsfase van de Europa League. Aanvaller Bruma, hij viel tegen PEC Zwolle nog voortijdig uit met een lichte blessure, Ryan Thomas en Kostas Mitroglou maken wél deel uit van de 22-koppige selectie van de Eindhovenaren.

Ook de al langer geblesseerde spelers, Gaston Pereiro, Sam Lammers en Yannick van Osch, ontbreken in de selectie van Van Bommel, die liefst vier keepers meeneemt naar Noorwegen. Afellay is vermoedelijk niet fit genoeg en Lato komt tot dusver nog niet voor in de plannen van PSV. Verder zijn er geen verrassingen in de groep van Van Bommel, bij wie verder iedereen inzetbaar is.

Woensdag vliegt PSV naar Trondheim, waar om 19.00 getraind wordt en even daarvoor een persconferentie plaatsvindt. Van de groep van 22 moeten overigens nog vier spelers (vermoedelijk sowieso twee keepers) afvallen voor de uiteindelijke definitieve wedstrijdselectie. 

PSV-selectie: Zoet, Ruiter, Unnerstall, Van de Meulenhof, Viergever, Dumfries, Mitroglou, Bruma, Doan, Rosario, Guti, Bergwijn, Boscagli, Hendrix, Baumgartl, Schwaab, Malen, Gakpo, Sadílek, Teze, Ihattaren, Thomas

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen