Feyenoorder Sinisterra voor het eerst bij Colombia-selectie

2 oktober 2019, 09:10

Feyenoord-aanvaller Luis Sinisterra heeft in de vorm van zijn eerste oproep voor de nationale ploeg van Colombia een beloning gekregen voor zijn sterke seizoen in De Kuip tot dusver. De buitenspeler die vorig jaar amper aan de bak kwam in Rotterdam-Zuid, maakt dit jaar een veel beter seizoen door en is door bondscoach Carloz Queiroz bij de selectie gehaald voor de oefenwedstrijden tegen Chili en Algerije.

"Ik heb hem ook al aan het werk gezien op het WK Onder 21, maar ik wil hem graag de mogelijkheid bieden om als nieuw gezicht bij deze selectie aan te sluiten", licht bondscoach Queiroz (66), die vol lof is over de buitenspeler, zijn keuze toe. Tijdens dat jeugd WK had hij en vaste basisplaats en maakte hij tegen Tahiti twee treffers.

Het is niet het enige goede nieuws dat Sinisterra, die tot dusver tweemaal scoorde en drie assists gaf in zijn tien optredens dit seizoen, kreeg. Recentelijk werd hij ook gekozen tot de laatste veertig kanshebbers op de Golden Boy-award: dat was extra bijzonder omdat hij op de lijst kandidaten daarvoor – waaruit de schifting werd gemaakt – nog ontbrak.

Met David Ospina (Napoli), Juan Cuadrado (Juventus) en Duván Zapata (Atlanta Bergamo) zijn er verder ook reguliere grote namen opgeroepen. FC Porto, de komende tegenstander van Feyenoord, levert Luis Díaz en Mateus Uribe af in de selectie. Ook oud-Ajacieden Luis Orejuela en Davinson Sánchez zijn opgeroepen voor de oefenduels.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen