'Fluit-incident' bij Emmen krijgt vervolg: dader moet zich melden

2 oktober 2019, 08:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Emmen gaat werk maken van diegene die afgelopen vrijdag tegen ADO Den Haag op de tribunes zat met een fluit. Meermaals werd het spel hinderlijk onderbroken omdat een toeschouwer op zijn fluit blies en men op het veld in de veronderstelling was dat de scheidsrechter van dienst had gefloten. Er komt actie vanuit Emmen op het incident.

Dat schrijft het Dagblad van het Noorden. Volgens de regionale krant is de dader bekend en gaat de club het gesprek aan met de fan. Hij krijgt een uitnodiging voor een gesprek en de club beraadt zich momenteel nog op een mogelijke straf.

Een paar keer klonk er een fluit vanaf de tribunes, eenmaal zelfs toen ADO Den Haag-aanvaller Crysensio Summerville was doorgebroken en recht op het doel van Dennis Telgenkamp af kon. Omdat de supporter floot, zorgde hij voor een serieuze hinder tijdens die kansrijke aanval, die uiteindelijk niets opleverde.

"Dat was echt een vervelend moment en dat kost ons misschien wel een goal. Het hoort wel bij het voetbal en je moet als speler gewoon doorgaan", zei Lex Immers tegenover FCUpdate.nl over het incident dat halverwege de tweede helft plaatsvond. De kans dat het een tweede keer zal gebeuren, lijkt door het ingrijpen van FC Emmen erg klein. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen