'Neres en Mazraoui op de Ajax-bank, Dest en Promes in de basis'

'Neres en Mazraoui op de Ajax-bank, Dest en Promes in de basis'

2 oktober 2019 – David Neres lijkt het kind van de rekening te worden woensdagavond bij Ajax in de Champions League-wedstrijd tegen Valencia. Trainer Erik ten Hag start vermoedelijk met Edson Álvarez en Lisandro Martínez op het middenveld, achter Donny van de Beek. Quincy Promes schuift een linie naar voren, waardoor diens concurrent Neres op de bank begint.Dat schrijft het Algemeen Dagblad over de vermoedelijke opstelling van de Amsterdammers. Hakim Ziyech en Dusan Tadic – als diepe spits - maken de voorhoede compleet. Afgelopen weekend speelden de Amsterdammers nog met van de Beek én Promes op het middenveld, maar die aanvallende variant wordt in de sinaasappelstad niet verwacht.

Achterin krijgt Sergino Dest als rechtsback de voorkeur boven de herstelde Noussair Mazraoui. Verder staan er met Daley Blind, Joël Veltman en Nicolas Tagliafico de inmiddels bekende namen in de basis.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Onana; Dest, Veltman, Blind, Tagliafico; Alvarez, Martínez, Van de Beek; Ziyech, Tadic, Promes

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 14 juli 2020

  2. maandag 13 juli 2020