Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Officieel: Nice bevestigt ontslag van 'Dolberg-dief' Diaby-Fadiga

Officieel: Nice bevestigt ontslag van 'Dolberg-dief' Diaby-Fadiga

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

1 oktober 2019 – OGC Nice heeft Lamine Diaby-Fadiga dinsdag op staande voet ontslagen. Het veelbelovende achttienjarige talent heeft bekend dat hij het horloge van ploeggenoot Kasper Dolberg (ex-Ajax) heeft gestolen en kan per direct op zoek naar een nieuwe club.

Eerder vandaag liet L'Équipe al doorschemeren dat Nice afscheid zou nemen van het talent, maar nu heeft de club zelf ook in een statement verklaard dat Diaby-Fadiga de club heeft verlaten. "We kunnen dit gedrag niet accepteren. Dergelijke gebeurtenissen kunnen we niet negeren", aldus de Franse club op de eigen website.

Diaby-Fadiga stal het peperdure horloge, dat ongeveer 70.000 euro zou kosten, anderhalve week geleden uit de kleedkamer. Na aangifte van de Deense spits bleek dat zijn teamgenoot de dader was. Diaby-Fadiga kwam vorig seizoen tot zes duels in de hoofdmacht van Nice.

Zijn oud-werkgever laat weten dat de situatie na de diefstal onhoudbaar was en een vertrek van Diaby-Fadiga noodzakelijk: "Dit gaat over geloofwaardigheid en over onderling vertrouwen van alle werknemers en alle leden van de rood-zwarte familie."

Franse media laten doorschemeren dat het talent in beeld is bij Paris FC, dat de rode lantaarn draagt op het tweede niveau van Frankrijk. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd