Sandler houdt vertrouwen in Anderlecht: "We komen hieruit"

1 oktober 2019, 09:30   Bijgewerkt: 1 oktober 2019, 09:35

Anderlecht-verdediger Philippe Sandler gelooft in de wederopstanding van de Belgische topclub. Hoewel het seizoen nog veel slechter begon als Fred Rutten het vorige eindigde, alle nieuwe aankopen en de komst van Vincent Kompany ten spijt, houdt de voormalig voetballer van PEC Zwolle vertrouwen. "We komen hieruit."

Dat vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. "Dertiende staan is Anderlecht onwaardig", wist Sandler na de doelpuntloze remise tegen de op dat moment hekkensluiter Waasland-Beveren. De verdediger ging na het duel het gesprek aan met de boze fans, een reactie die Sandler overigens wel begrijpt. "Het is super frustrerend."

Te meer omdat er voor dit seizoen veel grote namen naar Anderlecht kwamen: Samir Nasri, Nacer Chadli, Kompany, recordaankoop Michel Vlap en diens landgenoten Derrick Luckassen en Sandler. Toch werd er van het nietige Waasland-Beveren opnieuw niet gewonnen. Sandler: "We krijgen vier goede kansen. Maar ook die gaan er niet in. Het tekent de situatie waarin we verkeren."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen