'Roda JC-redder' Schrouff is het beu: "Laat ze het maar oplossen"

1 oktober 2019, 08:56

Roda JC-redder Frits Schrouff, die in de laatste jaren de club al zovaak hielp, is helemaal klaar met de huidige situatie van de Limburgers. De inmiddels 79-jarige man lijkt niet opnieuw in te springen, nadat de overname van Mauricio Garcia de la Vega, die zijn aandelenpakket overnam afgelopen zomer, is uitgelopen op één grote ramp. De recente actie van de fans hebben het er niet bepaald beter opgemaakt. 

Dat schrijft De Limburger. "Ze weten het toch allemaal zo goed? Laat ze het maar oplossen", is de enige reactie die Schrouff vooralsnog wil geven op alle ontwikkelingen rondom Roda JC die momenteel gaande zijn. Volgens de ochtendkrant is Schrouff boos over wat er allemaal is gebeurd en vooral dat zijn adviseur en vriend Huub Mullenders ook onvriendelijke aantijgingen heeft ontvangen van diverse fans.

Mullenders beloot daarop eveneens op te stappen bij Roda JC en stuurde een uitgebreide mail richting alle betrokennen, waarin hij de actie van de fans vrijdagavond als directe aanleiding geeft om te vertrekken.

Lees ook: De la Vega vertrekt niet zomaar bij Roda JC: "Ik geef nooit op"

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen