Blind: "Padt deed expres schoen uit, dat gaat te ver"

30 september 2019, 20:58

Daley Blind ergerde zich zaterdag aan het tijdrekken van FC Groningen. Meerdere keren trok hij scheidsrechter Björn Kuipers daarvoor aan het jasje. "De rode kaart was misschien een zware straf, maar met geel ook niet slim om dat te doen", zegt de Ajacied over het wegsturen van Django warmerdam.

"Ik heb het een paar keer rustig tegen de scheidsrechter proberen te vertellen. In de eerste helft begon Groningen er al mee. Padt deed continu of hij wilde opbouwen, maar vervolgens nam hij de tijd om lang te schieten", zegt Blind tegen Ajax TV. "Bij een ingooi telkens hetzelfde verhaal. Volgens mij was ook te zien dat Padt expres zijn schoen uitdeed. Dat gaat te ver."

Ook gaat Blind in op het feit dat de Ajax-defensie als zwakke punt van de ploeg wordt gezien. "Het enige waar de media dan op doelt is waarschijnlijk snelheid. Verder geven wij weinig weg. Joël en ik hebben vaak genoeg bewezen dat we tegen snelle spitsen goed opgesteld staan. In de kritiek kan ik me niet altijd vinden. Natuurlijk zijn er momenten waarin je moet verbeteren en kijk je kritisch naar je foutjes."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen