Hazard kritisch op zichzelf: "Ik moet het verschil maken"

30 september 2019, 15:27

Eden Hazard realiseert zich dat hij meer moet laten zien dat hij tot nu toe heeft gedaan in het shirt van Real Madrid. De van Chelsea overgekomen aanvaller kwam tot nu toe vier keer in actie voor zijn nieuwe club, maar was nog bij geen enkel doelpunt direct betrokken.

Ondanks dat hij nog niet belangrijk is geweest voor Los Blancos, voelt hij zich goed in de Spaanse hoofdstad. "Het klopt dat men meer van me verwacht en dat doe ik ook", aldus Hazard in Spaanse media. "Ik weet dat ik beter kan, ik ben mijn grootste criticaster. Misschien lig ik door mijn blessure wat achter op schema, maar ik zit nu op honderd procent."

Het gebrek aan assists en goals knaagt niet aan hem. "De coach heeft me gezegd dat ik alles moet geven. Ik ben degene die het verschil moet maken", realiseert Hazard zich. "Ik ben niet meer geblesseerd en moet nu doelpunten maken en beslissend zijn. Als ik begin met het maken van doelpunten en goed ga spelen, wordt alles makkelijk. Ik heb gewoon een doelpunt of assist nodig om terug te komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen