Messi keert terug op het trainingsveld bij FC Barcelona

30 september 2019, 12:54

Lionel Messi heeft maandag de training hervat. Dat deed de vedette van FC Barcelona twee dagen voor het Champions League-treffen met Inter. Door een dijbeenblessure miste Messi afgelopen weekend het gewonnen uitduel met Getafe.

Het is nog onduidelijk of Messi in actie kan komen als Barça het woensdag opneemt tegen Inter. De Argentijnse aanvaller raakte een kleine week geleden geblesseerd tegen Villarreal (2-1) nadat hij net was teruggekeerd van een andere blessure. Zonder Messi won Barcelona zaterdag door doelpunten van Luis Suárez en Junior Firpo met 0-2 van Getafe.

Het draait dit seizoen nog niet op rolletjes bij FC Barcelona. De kampioen van Spanje veroverde slechts dertien punten in zeven wedstrijden. Desalniettemin is de achterstand op koploper Real Madrid slechts twee punten. In de Champions League staat het team van trainer Ernesto Valverde op één punt na het doelpuntloze gelijkspel tegen Borussia Dortmund.

Dembélé en Fati

Net als Messi was ook Ousmane Dembélé maandag weer op de training van  FC Barcelona te bewonderen. Hij was er afgelopen zaterdag eveneens niet bij. Toptalent Ansu Fati ontbrak op het trainingsveld.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen