Tannane heeft baat bij de VAR, maar vindt het helemaal niks

30 september 2019, 09:20

Oussama Tannane vindt de VAR helemaal niets, maar was zondagmiddag toch blij dat de videoscheidsrechter aanwezig was in Waalwijk. De buitenspeler van Vitesse werd gevloerd en waar arbiter Bas Nijhuis dacht dat het buiten het strafschopgebied gebeurde, wist de buitenspeler én de VAR wel beter. "Het was er 100 procent binnen", aldus de buitenspeler over de penalty waaruit de winnende goal viel.

Tegenover De Gelderlander ging hij in op de overtreding die op hem gemaakt werd. "Ik ben even rustig blijven zitten. Ik wist dat dit een strafschop was, ook al dacht Nijhuis aan een vrije trap", zei hij. Vervolgens ging de aanvaller ook nog eens zelf achter de strafschop staan, nadat zijn collega's eerder maar weinig overtuigend raakschoten na twee instanties. "Er is geen hiërarchie bij Vitesse. Er moet iemand staan met overtuiging."

Hoewel hij ditmaal baat heeft bij de VAR, vindt Tannane het eigenlijk helemaal niks. "Het zit nu mee. Maar ik vind de VAR niets. Er is daardoor veel oponthoud in wedstrijden. En de beslissingen worden nogal eens betwist."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen