Pröpper na 'terechte' nederlaag: "Balen van onze gemiste kansen"

29 september 2019, 23:48

Heracles Almelo verloor zondagmiddag met 2-0 van AZ. Heracles Almelo-aanvoerder Robin Pröpper vond die uitslag terecht, maar baalt van de kansen die zijn ploeg miste om de score te openen. Verder ziet hij AZ als een mooi voorbeeld voor Heracles en hoopt hij met zijn club nog stappen te maken. 

"AZ begon uitstekend aan de wedstrijd en wij kwamen er niet aan te pas. De kansen vlogen aan alle kanten voorbij", zei de verdediger in gesprek met RTV Oost. "Wat dat betreft was het eigenlijk een hele vervelende middag, maar een wedstrijd heeft twee helften." Doordat AZ verzuimde om voor rust al afstand te nemen van Heracles mocht de ploeg blijven hopen op een resultaat, zo dacht ook Pröpper. "In de tweede helft krijgen we gewoon kansen op de 0-1, dus dat is ook wel balen dat je die mist. Maar we lieten vandaag teveel gaten voor AZ om te voetballen. We wilden compact staan, maar dat ging niet goed. Daar moeten we mee aan de slag", concludeerde de 26-jarige aanvoerder van Heracles.

Pröpper kan als hij objectief kijkt naar AZ 'genieten' van hun voetbal' en denkt dat de club Heracles een voorbeeld moet nemen aan de Alkmaarders. "Zij hebben natuurlijk een veel grotere begroting en meer talent. Zij zijn een voorbeeld voor ons, wij kruipen langzamerhand omhoog. Ik denk dat wij ook een hele talentvolle groep zijn. Geef ons een paar jaar en wie weet."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen