Strootman schiet met Marseille weinig op met punt tegen Rennes

29 september 2019, 23:02

Kevin Strootman is zondagavond weinig opgeschoten met het gelijkspel dat hij met Olympique Marseille boekte in eigen huis tegen concurrent Rennes (1-1). De Nederlandse middenvelder deed negentig minuten mee, maar kon zijn stempel niet drukken. Door de remise blijven beide ploegen in het linkerrijtje staan, maar vindt geen van beide aansluiting met de top-vier. 

Met Strootman in de basis begon Olympique Marseille – dat in de laatste zes wedstrijden niet verloor, maar wel driemaal gelijkspeelde – zeer ongelukkig: Hiroki Sakai werkte de bal na ruim een kwartier achter zijn eigen doelpunt. Hoewel André Villas-Boas nog erg goed begon met Marseille dit seizoen, is die flow inmiddels wel verdwenen. De Portugese coach heeft het aardig op de rit, maar een grote rol bovenin gaat hij niet spelen. 

Door een rake kopbal van Duje Caleta-Car, die binnenknikte na een corner, werd ook de zevende wedstrijd op rij niet verloren door Marseille. Door de derde remise op rij verliest de Nederlandse middenvelder – die na een klein uur op de bon ging met een gele kaart – wel de aansluiting met de topploegen in de Ligue 1. Eigenlijk schieten beide ploegen daarom weinig niets op met de remise.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen