Garcia-Garcia: "Dit was onze slechtste wedstrijd van het seizoen"

29 september 2019, 22:21

Gonzalo García-García vond dat zijn FC Twente zondagmiddag tegen Feyenoord de slechtste wedstrijd van het seizoen speelde. Na de openingsgoal van Sam Larsson maakten de Tukkers nog wel gelijk, maar in de tweede helft bleek Feyenoord een maatje te groot zo vond ook García-García.

"Wij speelden vandaag onze slechtste wedstrijd van het seizoen. Zonder bal verloren we elk duel", zei de Spaanse trainer tegenover FOX Sports. "Misschien is Feyenoord wel te groot voor ons. Maar we moeten leren van deze wedstrijd. Als wij niet in onze kracht spelen, hebben we een probleem. We moeten altijd een team zijn", zei hij.

FC Twente pakt al twaalf punten uit acht wedstrijden en doet het voor een promovendus dus meer dan aardig. García-García vond het moeilijk om aan te geven waar de nederlaag aan lag. "Het is moeilijk om te zeggen, waar het precies fout ging. Het veld werd in ieder geval te groot, omdat we veel te veel met de bal gingen lopen." Ondanks de nederlaag probeert de trainer positief te blijven. "We kunnen beter hier slecht spelen dan ergens anders. Als wij doen wat we moeten doen, kunnen wij tegen iedereen concurreren. Vandaag lukte dat alleen niet."

Volgende week speelt Twente weer een uitwedstrijd in Rotterdam. Dan gaat de ploeg op bezoek bij Sparta, die ploeg staat op plek zeven en heeft evenveel punten als de ploeg uit Enschede.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen