Anderlecht gelijk tegen Waasland-Beveren: crisis houdt aan

29 september 2019, 16:33   Bijgewerkt: 29 september 2019, 16:41

Anderlecht heeft voor de derde keer op een rij niet gewonnen in de Belgische competitie. In de thuiswedstrijd tegen Waasland-Beveren, hekkensluiter van de competitie, kwam de ploeg van trainer Vincent Kompany niet verder dan 0-0. Nederlanders Derick Luckassen en Philippe Sandler speelden de hele wedstrijd mee, Michel Vlap zat negentig minuten op de bank.

Anderlecht kent een dramatische start van het seizoen en kende zondagmiddag opnieuw een ongelukkige wedstrijd. Met het gelijkspel tegen Waasland-Beveren schiet de ploeg namelijk niets op. Anderlecht staat op zes punten uit negen duels en won slechts één keer dit seizoen, waarmee het lek nog altijd niet boven is. 

Sandler en Luckassen vormden het hart van de verdediging zondagmiddag. Zij wisten weliswaar de nul te houden, maar de voorhoede met voormalig FC Twente-speler Nacer Chadli kon geen potten breken waardoor Anderlecht wederom niet wist te winnen. Waasland-Beveren stond op de vijftiende plaats en won überhaupt nog geen één keer dit seizoen. Andermaal een slecht resultaat voor Kompany - die geblesseerd is en niet meedeed - en zijn ploeg. Men spreekt inmiddels van een crisis in Brussel en het is nog maar de vroeg hoe lang Kompany nog aanblijft als 'trainer', de functie waarin hij al een stapje terug deed.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen