Stam wijzigt Feyenoord, maar houdt vast aan Botteghin

29 september 2019, 16:00

Ondanks zijn fout bij de 0-3 van AZ afgelopen donderdag heeft Eric Botteghin zijn basisplaats bij Feyenoord behouden. De aanvoerder vormt het centrale duo met Edgar Ié, waardoor aankoop Marcos Senesi opnieuw op de bank zit. Toch grijpt trainer Jaap Stam wel in in zijn opstelling na de zeperd tegen de Alkmaarders en zijn er drie wijzigingen.

Rick Karsdorp keert terug in de basis als rechtsback en dat gaat ten koste van Lutsharel Geertruida, die tegen AZ nog vanaf de aftrap mocht beginnen. Ook op het middenveld en voorin kiest Stam voor nieuwe namen. Zo vervangt Leroy Fer Renato Tapia en krijgt Sam Larsson aan de buitenkant de voorkeur boven Luciano Narsingh. Spits Nicolai Jørgensen zit ook dit keer niet bij de selectie.

Bij tegenstander FC Twente is er slechts één wijziging ten opzichte van de verloren derby tegen Heracles van vorige week vrijdag. Keito Nakamura was tegen de ploeg uit Almelo geschorst na zijn rode kaart tegen Fortuna Sittard. Hij keert tegen Feyenoord terug in de basis, waardoor Rafik Zekhnini weer op de bank plaats moet nemen.

Opstelling Feyenoord: Vermeer; Karsdorp, Ié, Botteghin, Haps; Fer, Kökcü, Toornstra; Berghuis, Sinisterra, Larsson

Opstelling FC Twente: Drommel; Pleguezuelo, Bijen, Schenk, Verdonk; Selahi, Busquets, Espinosa; Aitor, Vuckic, Nakamura.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen