Gözübüyük fluit Manchester City in Champions League

29 september 2019, 13:00

De UEFA heeft Serdar Gözübüyük aangesteld als scheidsrechter voor de wedstrijd tussen Manchester City en Dinamo Zagreb in de groepsfase van de Champions League van komende dinsdagavond. Dat heeft de KNVB laten weten. Hij zal een compleet Nederlands team meenemen naar het Etihad Stadium.

Gözübüyük zal in Manchester worden geassisteerd door grensrechters Charl Schaap en Jan de Vries. Kevin Blom is de vierde man en Jochem Kamphuis zal als VAR optreden. Bas Nijhuis zal naast hem zitten als assistent-VAR. Het is voor Gözübüyük de derde keer dit seizoen dat hij Europees mag fluiten. Eerder moest hij de duels Rosenborg BK - NK Maribor in de derde voorronde van de Champions League en Bnei Yehuda Tel-Aviv - Malmö FF in de play-offs Europa League in goede banen zien te leiden.

Het duel in Manchester gaat tussen de twee koplopers uit groep C. Manchester City boekte in de eerste speelronde een simpele 0-3 zege op bezoek bij Shakhtar Donetsk en Dinamo Zagreb overtrof dat door met 4-0 te winnen van Atalanta.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen