Maaskant gaat met selectie VVV in gesprek na 'verloren avond'

29 september 2019, 13:34

VVV-trainer Robert Maaskant gaat met zijn groep in gesprek over de openingsfase van de Limburgers gisteravond tegen sc Heerenveen. VVV stond door persoonlijke fouten binnen dertien minuten met 0-2 achter en kwam die tik niet meer te boven.

"We spelen een wedstrijd die we zomaar weggeven", zegt Maaskant in gesprek met FOX Sports. "We geven letterlijk twee goals weg en dan krijg je wel een hele moeilijke avond." Tot overmaat van ramp miste de ploeg uit Venlo even later ook nog een strafschop. Volgens Maaskant ontbrak de agressiviteit bij VVV volledig. "We lieten ons te makkelijk aftroeven. Daar ga ik met de groep over praten."

Lees ook: Dramatisch begin kost VVV-Venlo de kop tegen SC Heerenveen

In de slotfase liep Heerenveen ook nog weg naar 0-3. "Dit was echt een verloren avond. Vooral de eerste helft waren we niet bij machte om voetballend kansen te creëren." De tweede helft vond Maaskant al een stuk beter, met name de beginfase. Toch beseft de coach dat je daar weinig voor koopt. "We hebben denk ik net zo vaak op doel geschoten als Heerenveen, maar er staat 0-3."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen