Madrileense derby ontbrandt niet in spektakelstuk: 0-0

28 september 2019, 22:52

De Madrileense derby tussen Atlético Madrid en Real Madrid is geëindigd in een doelpuntloze editie. Daar waar de hoofdstedelijke stadsderby normaliter een waar spektakel is, bleef het op 28 september 2019 bij een weinig verheffende schaakeditie.

Veel opwindende momenten waren er niet in de Spaanse hoofdstad. Atlético, gastheer en naaste belager van koploper Real, had geregeld het mes zoals vanouds tussen de tanden. Toch kwam de wedstrijd ondanks wat kansjes over en weer nauwelijks los. Een klassieke wedstrijd die een doelpunt nodig had om aantrekkelijk te worden, maar waar er aan beide kanten geen wist te vallen.

Dat kwam mede door de doelmannen Thibaut Courtois en Jan Oblak, die bij de spaarzame momenten voor beide doelen op hun post waren. Vooral de redding van Oblak op een kopbal van Real-spits Karim Benzema was een hoogtepunt in de toch teleurstellende wedstrijd.

Positieve noot voor Zinedine Zidane is het feit dat koploper blijft en als enige ploeg haar ongeslagen status in de competitie behoudt. Atlético en het verrassende Granada volgen op een punt. FC Barcelona en Real Sociedad staat daar weer net achter in La Liga.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen