Buffon vol lof over De Ligt na 'exceptioneel' optreden tegen SPAL

28 september 2019, 21:31

Gianluigi Buffon heeft na de 2-0 zege van Juventus op SPAL volop met complimenten gestrooid. De ontvanger was Matthijs de Ligt, die volgens de ervaren doelman een 'buitengewone speler' is en een grote toekomst voor zich heeft.

Die uitspraak deed de 41-jarige doelman, die zijn 903de officiële duel speelde, op de website van de club. De Oude Dame kwam achterin nauwelijks in de problemen en Buffon schuift die prestatie grotendeels op het conto van de Nederlander. "Hij was heel geconcentreerd. Van de eerste tot en met de laatste minuut was hij exceptioneel."

Overigens is Buffon sinds vandaag (zaterdag) houder van een bijzonder record. Er is geen Italiaan die meer wedstrijden in clubverband afwerkte dan de doelman, die Paolo Maldini (902 wedstrijden) gepasseerd is. "Ik ben heel blij dat ik okp deze leeftijd nog zo sterk ben", aldus het feestvarken.

Lees ook: [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/356740/juventus-wint-voor-het-eerst-met-meer-dan-een-goal-verschil/,_blank,Juventus wint voor het eerst met meer dan goal verschil]

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen