Brood is trots op NAC Breda: "Iedereen wil heel erg graag"

28 september 2019, 12:46

NAC Breda heeft vrijdag de koppositie gegrepen in de Eerste Divisie. Voor de derde keer op rij besliste het team van trainer Ruud Brood een wedstrijd in de slotfase. Op bezoek bij TOP Oss werd het 0-1.

Een late goal van Andrija Filipovic zorgde voor grote ontlading bij NAC. "Dit is heel lekker. Je hoopt dat hij goed valt, maar dat het dan ook lukt is heel erg lekker. We hebben de groep aangegeven dat we veel power in het laatste kwartier hebben, maar dan moet je zuiver zijn. Het kon alle kanten op in de eindfase", zegt coach Brood tegen BN De Stem.

Volgens de trainer zit het in de ploeg om door te blijven strijden tot het einde. Dat gebeurd dus ook vrijdag. "Ze blijven net zo lang doorgaan tot het wel goed valt. Dat zit in dit team. In heel de selectie eigenlijk. Iedereen wil gewoon heel erg graag." Door de winst staat NAC bovenaan, met een puntje meer dan SC Cambuur en De Graafschap. Volgende week kan tegen NEC de periode gepakt worden. "Het is een bevestiging dat je goed bezig bent. Maar ook NEC is weer een goed team. Als je een prijs pakt is dat mooi, maar we hebben hogere doelen. En daarvoor zijn goed op weg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen