De Graafschap is koppositie kwijt: "Liever alles in eigen hand"

28 september 2019, 09:23

De Graafschap heeft vrijdag afscheid genomen van de koppositie in de Eerste Divisie. De ploeg uit Doetinchem kwam bij Roda JC niet verder dan een 1-1 gelijkspel, tot teleurstelling van trainer Mike Snoei.

De coach is van mening dat zijn team meer had moeten scoren. "Ik vond het zelfs een hele goede eerste helft. Het enige wat we onszelf kunnen verwijten is dat we de trekker niet overhalen", zegt Snoei. "Ik zie Mo Hamdaoui drie of vier keer voor de goal komen. Dan moet hij nog wat gretiger zijn om de goal te maken. En ik vind het te makkelijk om ook nog naar de eindpass te wijzen. Als je onze bezetting voor de goal ziet, die is vaak niet goed. We moeten ruimte creëren door naar de eerste of tweede paal te komen, maar ze willen nu allemaal zelf schieten vanaf de rand van het strafschopgebied. Dat verrast een tegenstander niet, dat vind ik zonde", aldus de coach bij Omroep Gelderland.

De Graafschap staat nu derde, met evenveel punten als Cambuur. Die ploeg heeft echter een beter doelsaldo. NAC heeft een punt meer en staat bovenaan. "Ik had liever alles in eigen hand gehouden", stelt Snoei.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen