Villarreal kruipt dankzij trefzekere Cazorla richting subtop

27 september 2019, 23:41

Villarreal heeft de thuiswedstrijd tegen Real Betis met 5-1 gewonnen. De Spaanse club had ruim een uur nodig om afstand te nemen van de gasten uit Betis, maar dankzij een benutte pingel van Santi Cazorla (foto op archiefbeeld), twee treffers van Karl Toko Ekambi en late goals van Gerard Moreno en Samuel Chukwueze zegevierde het alsnog met duidelijke cijfers.

Aan de hand van oudgediende Cazorla (34) werd Betis opzijgeschoven. De Spaanse spelmaker is plots bijzonder op schot, want zijn benutte strafschop betekende zijn derde goal in nog geen week tijd. Eerder scoorde hij al tegen Real Valladolid (2-0 winst) en bij FC Barcelona (2-1 verlies). Vorig seizoen maakte hij in totaal vier doelpunten, dus hij is hard op weg om dat aantal flink aan te scherpen.

Cazorla scoorde tegen Betis vanaf elf meter. Die goal betekende halverwege de tweede helft de 2-1 en een nieuwe voorsprong voor de thuisploeg. Deze marge werd niet meer uit handen gegeven en na een slotoffensief van Betis voetbalde Villarreal zich overtuigend na een 5-1 zege.

Dankzij de handvol treffers klimt Villarreal naar de zesde plaats in La Liga. Ze zijn met achttien goals bovendien de club met de meeste doelpunten in de competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen