Köckü eist dat Feyenoord zich herpakt: 'We kunnen beter dan dit"

27 september 2019, 16:50

Daags na de pijnlijke nederlaag in De Kuip tegen AZ (0-3), moet Feyenoord zich bij elkaar zien te rapen. Zondag wacht FC Twente in Rotterdam en volgens middenvelder Orkun Kökcü moet Feyenoord dan weer laten zien hoe goed het daadwerkelijk kan voetballen.

Dat laat hij in gesprek met het Algemeen Dagblad weten. "Wij kunnen veel beter dan dit", beweert hij na de zeperd tegen AZ. "We komen de afspraken op het veld niet na en dan gaat het mis. Zoals? Het gaat er vooral om dat we beter moeten samenwerken."

Na afloop vielen er harde woorden in de kleedkamer en ook rondom De Kuip waren de woorden niet van de lucht. "Ik begrijp dat de fans kritisch zijn." Dat waren ze niet alleen op het vertoonde spel, maar ook op trainer Jaap Stam, toen hij Kökcü naar te kant haalde en Sam Larsson in liet vallen.

Dat hoorde Kökcü ook. Vooral het feit dat hij na zijn wissel werd toegezongen, deed hem veel. "Mooi natuurlijk. Maar ik verwaht meer van mezelf." En van het team ook. "We kunnen veel beter dan dit. Dat hebben we dit seizoen al laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen