VVV wil zich tegen Heerenveen herpakken na matige vertoning

27 september 2019, 16:05

Robert Maaskant hoopt dat VVV-Venlo zich dit weekend kan revancheren van de nederlaag tegen Willem II. Vorige week speelden de Limburgers een apathische wedstrijd in Tilburg. Dat moet zaterdag tegen SC Heerenveen anders, vindt de coach.

"De uitvoering in Tilburg (1-0 verlies, red.) was matig zaterdag ja, zeker in de eerste helft. Daar is in de rust goed over gesproken, ook door de jongens onderling", laat hij weten op de website van de club. Ondanks de matige vertoning blijft de ploeg grotendeels intact.

Ook het middenveld, met controleurs Danny Post en Lee Cattermole als verdedigende middenvelders, blijft ongewijzigd. "De vastigheid moet er nu inkomen. Maar de ploeg weet waar de potentie ligt. We beschikken over een gelijkwaardige spelersgroep, met spelers die ten opzichte van elkaar nét even andere kwaliteiten hebben."

Geen onderschatting

De nummer elf van de eredivisie heeft twee punten meer dan Heerenveen en wil de Friezen in een onderling duel voor blijven op de ranglijst. Maaskant onderschat de tegenstanders uit het noorden niet. "Ze hebben niet het puntenaantal wat ze hadden kunnen hebben, als alles mee had gezeten. Wij zullen zelf minder de bal hebben, maar als we vanuit onze eigen kracht spelen kunnen we hier winnen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen