Strootman kreeg vanwege salaris verzoek Marseille te verlaten

Strootman kreeg vanwege salaris verzoek Marseille te verlaten

27 september 2019 – Kevin Strootman kreeg afgelopen zomer het verzoek te vertrekken bij Olympique Marseille. Voorzitter Jacques-Henri Eyraud vroeg hem de club te verlaten. Maar de middenvelder bleef en heeft een basisplaats onder trainer André Villas-Boas."Hij heeft me gevraagd te vertrekken vanwege mijn ogen salaris", citeert RMC Sport Strootman over het verzoek van Eyradu. "Het voelt niet goed als iemand zegt dat het beter is om te gaan. Maar ik weet ook hoe het werkt in de voetbalwereld. Soms wil een speler weg, maar blijft hij. Een andere keer wil een voorzitter dat een speler vertrek.

Strootman kwam vorige zomer over van AS Roma. "Ik weet dat Marseille veel geld voor mij heeft uitgegeven. Vorig seizoen speelde ik niet goed. Iedereen wil het nu beter doen. Ik heb met de trainer gesproken en hij wil alles doen om mij vertrouwen te geven."

Op één wedstrijd na had Strootman dit seizoen telkens een basisplaats. Ook met Marseille gaat het een stuk beter. L'OM staat zesde met drie punten achterstand op koploper Paris Saint-Germain. Het vorige seizoen viel in duigen met in totaal dertig punten achterstand op PSG.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 29 november 2020

  2. zaterdag 28 november 2020