Clasie wint bij Feyenoord: "Ik schrok van hoe makkelijk het ging"

27 september 2019, 13:31

Jordy Clasie schrok van het huidige Feyenoord. De oud-speler van de Rotterdammers zegevierde donderdag met AZ (0-3) in De Kuip. Als invaller deed Clasie tien minuten mee. "Voor ons ging het fantastisch, zij zitten in de hoek waar de klappen vallen. Die blijven maar komen voor Feyenoord", zegt de middenvelder.

"Ik schrok van hoe makkelijk het ging", blikt Clasie terug met RTV Rijnmond. "Voor ons is dit een prima overwinning. Van tevoren weet je dat het lastig wordt in De Kuip. Helemaal vanwege de periode waarin Feyenoord nu zit. Toen ik hier nog speelde, kwam Feyenoord er vaak sterker uit. Op dit moment zitten ze in een hele moeilijke fase. Bij ons gaat het hartstikke goedd, dat zag je ook aan het spel."

Clasie gaf zijn huidige ploeggenoten mee lef te tonen. "Dat is heel belangrijk in De Kuip. Als je niet durft te voetballen, verlies je vaak. Wij probeerden altijd te voetballen. Op veel momenten lukte dat ook. 0-3 is een fantastisch resultaat."

Afgelopen zomer kwam Clasie bij AZ terecht, omdat Feyenoord niet langer door wilde. De frustratie daarover is verdwenen. "Aan het einde van vorig seizoen heb ik wel die momenten gehad. Het is jammer, op dat moment baal je ervan. Maar het gaat allemaal door. De voetballerij bestaat uit keuze maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen