PEC-verdediger Reijnen wijt enkelblessure aan zichzelf

27 september 2019, 13:14

PEC Zwolle doet het al weken zonder Etiënne Reijnen en de kans is groot dat hij de komende maanden afwezig blijft bij de ploeg van John Stegeman. De verdediger heeft te lang doorgespeeld met een pijnlijke enkel en neemt zichzelf dat kwalijk. "Ik ben hier zelf absoluut schuldig aan."

Dat vertelt hij over zijn enkelkwetsuur die ernstiger werd, omdat hij zelf te lang doorliep met zijn pijn, zo vertelt hij tegenover De Stentor. "Je maakt het in je carrière vaker mee. Dat je een tikkie krijgt, even rust neemt en het weer oppakt. Ik hoopte dat dat nu ook zou werken, maar ik heb te lang rondgelopen met de pijn in mijn enkel."

In het meest gunstigste geval keert hij over zo'n twee maanden weer terug bij PEC Zwolle: in een minder gunstig geval kan het zelfs tot de winterstop duren. Reijnen, vice-aanvoerder van het team, baalt dan ook enorm. "Ik keek uit naar mijn terugkeer bij PEC, had nog niets laten zien, liep te klooien met mijn enkel en dan krijg je dit. Aan de andere kant heb ik door mijn carrière heen weinig blessures gehad en moet je dit ook accepteren."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen