Slot: "Zege eerlijk gezegd wel een beetje zien aankomen"

27 september 2019, 08:32   Bijgewerkt: 27 september 2019, 09:43

Vooraf rekende Arne Slot voorzichtig al op drie punten tegen Feyenoord. Zijn verwachting kwam ook uit: AZ won donderdagavond met 0-3 in De Kuip. "Deze zege heb ik eerlijk gezegd wel een beetje zien aankomen", aldus de trainer van de Alkmaarders.

"Je moet een keer laten zien dat je ook in een uitwedstrijd tegen de traditionele top-3 een resultaat kan neerzetten. Deze 3-0 is daarvan de bevestiging voor ons", citeert De Telegraaf Slot. "Waar het eindigt voor AZ dit seizoen weet ik niet, omdat Ajax en PSV hun wedstrijden wel heel gemakkelijk winnen. Wij moeten ervoor zorgen dat we er weer staan zondag tegen Heracles Almelo en daarna tegen Manchester United. Dat is ook een fase in de ontwikkeling van de ploeg waar we benieuwd naar zijn."

Tegenover FOX Sports gaf Slot aan dat de Europese uitwedstrijden goed waren voor het vertrouwen. "Tegen Antwerp en Partizan lieten we al zien waartoe we in staat zijn", zegt de oefenmeester. "We begonnen heel sterk. We kregen ook best veel ruimte om te voetballen. Na twintig minuten hadden we een lastigere fase met een paar mogelijkheden voor Feyenoord. In de rust moesten we al met 0-2 of 0-3 voorstaan, maar in de eindfase waren we te ongeduldig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen