Heerenveen maakt zich geen zorgen: "Doelpunten komen vanzelf"

26 september 2019, 20:28

SC Heerenveen speelt dit seizoen aantrekkelijk voetbal, maar dat levert de Friezen niet altijd het gewenste resulaat op. De ploeg van trainer Johnny Jansen kreeg vaak de complimenten, maar lang niet altijd de punten. Dat komt mede door het feit dat Heerenveen nog maar acht keer scoorde.

Grote zorgen lijkt men zich bij Heerenveen echter niet te maken. De Friezen hebben het gevoel dat ze op de goede weg zijn en zien geen reden om dingen anders te doen. "Ik denk dat we gewoon moeten doorgaan met hetzelfde spel, dan komen de doelpunten vanzelf. En als ze komen, dan komen ze met veel", aldus nieuweling Anders Dreyer tegenover FOX Sports.

Trainer Janssen sluit zich aan bij de woorden van de Deense aanvaller. "Waar we allemaal een goed gevoel aan overhouden is dat we écht stappen maken. Natuurlijk moeten we onszelf belonen, maar als we geen kansen creëren, maken we ook geen goals. Uiteindelijk is het zo dat we nog steeds onze mogelijkheden creëren. Dat moeten we blijven doen en de bezetting voor de goal moet beter worden."

Heerenveen bezet met zeven punten uit zeven wedstrijen de twaalfde plaats in de Eredivisie. Zaterdag gaan de Friezen op bezoek bij VVV-Venlo, dat elfde staat.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen