Feyenoord zonder Karsdorp, Fer en Jørgensen, Senesi op de bank

26 september 2019, 19:07   Bijgewerkt: 26 september 2019, 21:59

Feyenoord-trainer Jaap Stam heeft zijn opstelling voor het thuisduel met AZ van donderdagavond op drie plaatsen gewijzigd. Rick Karsdorp en Leroy Fer zijn niet fit en ontbreken in de wedstrijdselectie, terwijl Sam Larsson is gepasseerd. Lutsharel Geertruida, Jens Toornstra en Luis Sinisterra starten in De Kuip.

Geertruida zal door de afwezigheid van Karsdorp als rechtsback spelen tegen AZ. Marcos Senesi, die afgelopen weekend als invaller zijn Eredivisie-debuut maakte tegen FC Emmen (3-3), begint wederom op de bank. Daardoor vormen Eric Botteghin en Edgar Ié ook tegen AZ het centrale duo.

Op het middenveld neemt Toornstra de plek in van de afwezige Fer. Hij speelde tegen Emmen zijn tweede wedstrijd van het seizoen en was met de late gelijkmaker belangrijk voor zijn ploeg. Voorin kiest Stam niet voor Larsson, die niet in goeden doen is, maar voor Sinisterra. Nicolai Jørgensen liep maandag tijdens een duel van Jong Feyenoord een ribblessure op en ontbreekt net als Karsdorp en Fer in de wedstrijdselectie.

AZ-trainer Arne Slot heeft één wijziging doorgevoerd. Dani de Wit, die afgelopen weekend zijn neus brak tegen ADO Den Haag, begint op de bank. Zijn plek als aanvallende middenvelder wordt opgevuld door Calvin Stengs, waardoor Yukinari Sugawara als rechtsbuiten speelt.

Opstelling Feyenoord: Vermeer; Geertruida, Botteghin, Ié, Haps; Tapia, Kökcü, Toornstra; Berghuis, Narsingh, Sinisterra

Opstelling AZ: Bizot; Svensson, Vlaar, Wuytens, Wijndal; Midtsjø, Stengs, Koopmeiners; Sugawara, Boadu, Idrissi

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen