De Boer krijgt met Atlanta United pak slaag van koploper

26 september 2019, 07:42

Het is Frank de Boer en Atlanta United niet gelukt om New York City een dreun uit te delen. Het team van de Nederlandse coach staat tweede in de Eastern Conference en bleek absoluut niet in staat om een bedreiging te vormen voor de formatie uit New York: 4-1.

Dat betekent dat New York City zeker is van de titel in de Eastern Conference. De Boer heeft met Atlanta namelijk zeven punten minder en dat gat is met twee duels te gaan niet meer te overbruggen. Het vizier van Atlanta United zal daardoor alvast op de play-offs gaan, die half oktober uit de startblokken schieten.

Tegen New York City had Atlanta United vooral grote moeite met Alexandru Mitrita, de Roemeense speler die al na een halfuur een hattrick op zijn naam had staan. De Boer kon in de kraker niet beschikken over goudhaantje Josef Martínez en dat kwam het team duur te staan. Gonzalo Nicolás Martínez maakte namens Atlanta United nog wel de 3-1, maar ook het slotakkoord was voor de thuisploeg die via Héber Araujo dos Santos nog een keer toesloeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen