Promes na hattrick: "Ik ben gretig en wil laten zien wat ik kan"

25 september 2019, 23:41   Bijgewerkt: 26 september 2019, 00:22

Quincy Promes was woensdagavond met een hattrick van grote waarde voor Ajax. De aanvaller staat nu op vijf doelpunten en twee assists en lijkt zijn plekje steeds meer te vinden bij de Amsterdammers.

"Ik ben blij dat ik er vandaag drie mocht maken, maar de winst is het belangrijkste", zei Promes voor de camera van FOX Sports. De aanvaller lijkt steeds beter in vorm te komen en dat vindt hijzelf ook. "Ik ben gretig. Als ik speel, dan wil ik laten zien wat ik kan en vandaag kwam het er goed uit."

Afgelopen zondag tegen PSV scoorde Promes ook al, maar van een topscorerstrijd met Dusan Tadic wil de aanvaller niks weten. "Hij gaf vandaag twee hele goede assists op mij. We halen allemaal het beste in elkaar naar boven, we hebben een hele sterke selectie." De oud-speler van Sevilla speelde in de tweede helft meer op '10' en dat resulteerde in de gewenste doelpunten na een stroeve eerste helft van de landskampioen. "In de eerste helft speelde ik meer vanaf links, maar in de rust hebben we gezegd dat er meer spelers in de zestien moesten komen. Dat heeft gelukkig goed uitgepakt", blikte Promes tevreden terug. 

De Oranje-international maakte nog niet vaak een hattrick in zijn carrière en kon daarom verzekeren dat de wedstrijdbal een speciaal plekje in zijn huis krijgt. "Ik ga hem meenemen voor mijn zoontje. Die komt bij hem op de kamer, kan hij er mooi naar kijken", sloot de aanvaller glimlachend af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen