Raiola reageert op geruchten: Zlatan niet aangeboden bij Boca

25 september 2019, 17:59

Mino Raiola heeft het gerucht dat Zlatan Ibrahimovic is aangeboden aan Boca Juniors naar het rijk der fabelen verwezen. Spaanse media meldden woensdag dat afgevaardigden van de Argentijnse club onlangs spraken met de 37-jarige spits en zijn management, maar van die berichtgeving klopt niets, zegt Raiola.

De superzaakwaarnemer is niet zeer actief op Twitter, maar stuurde woensdagmiddag een tweet de wereld in om te reageren op het gerucht dat rondgaat over één van zijn belangrijkste cliënten, Ibrahimovic. 'Ik heb Ibrahimovic niet aan Boca Juniors of een andere club aangeboden', aldus Raiola, die daar de hashtag #fakenews aan toevoegt.

Ibrahimovic ligt nog tot het einde van het seizoen vast bij LA Galaxy, de club waar hij nu zo'n anderhalf jaar speelt. Ondanks dat hij in de nadagen van zijn carrière zit, scoorde hij tot nu toe liefs 49 keer in 53 wedstrijden in de Major League Soccer. Wat de Zweed doet nadat zijn contract in de Verenigde Staten afloopt, is onbekend. Een overgang naar Boca Juniors, waar Daniele De Rossi sinds kort speelt, lijkt er in elk geval niet in te zitten.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen