Ook in huidige situatie had Stam zich verbonden aan Feyenoord

25 september 2019, 13:21

Ook met de bestuurlijke chaos van nu had Jaap Stam zich verbonden aan Feyenoord. Toen hij tekende in Rotterdam was Martin van Geel de technisch directeur en Jan de Jong algemeen directeur. Nu moet Stam samenwerken met interim-directeuren Sjaak Troost en Mark Koevermans.

"Ik heb ook altijd aangegeven dat elke trainer wil werken bij de grootste clubs van het land, hoe de situatie ook is. De situatie is nu anders, maar ik was er alsnog ingestapt", zegt Stam tegen RTV Rijnmond. "Omdat je zelf iets neer wilt zetten. Bij een club waar het alleen maar hosanna is, zijn er weer andere verwachtingen. Het is mooi om hier te werken, er gebeurt van alles, maar wij richten ons op het spel."

Lees ook: Jørgensen onzeker voor AZ

Feyenoord schoof dinsdag commercieel directeur Koevermans door naar de tijdelijke functie van algemeen directeur. Eerder konden de Rotterdammers al geen definitieve opvolger vinden voor Van Geel. "Ik sluit me er niet helemaal voor af, ben benieuwd hoe we dat met z'n allen weer de goede kant op krijgen. Daar heb ik wel een goed gevoel over."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen