Telstar's Vlijter twee weken later dan gepland terug na interlands

25 september 2019, 12:54

Telstar kan komend weekend vermoedelijk eindelijk weer beschikken Roscello Vlijter. De voetballer raakte na zijn eerste interlands voor Suriname zijn paspoort kwijt en zal uiteindelijk ruim twee (!) vast in dat land, omdat hij niet over zijn reisdocument kon beschikken. Inmiddels heeft hij toestemming gekregen om te vertrekken en hij landt woensdag weer in Nederland.

Dat schrijft NH/Nieuws. "Ik vind het echt ongelofelijk. Hij heeft ruim twee weken geleden gespeeld", baalt trainer Andries Jonker, die bevestigt dat hij zijn pupil woensdag weer in Nederland verwacht. Eerder moest de coach ook al lang wachten op Glynor Plet, nadat diens werkvergunning een flinke vertraging opliep. Door deze problematiek miste Vlijter ook de teamfoto van de Eerste Divisie-club. 

Lees ook: Telstar's Vlijter mist teamfoto vanwege een 'gestolen' paspoort

Vlijter maakte in deze interlandperiode zijn debuut namens Suriname tegen Dominica en kwam ook tegen Nicaragua in actie. Voor Telstar speelde de voetballer, die transfervrij overkwam van Feyenoord, overigens nog geen minuut. In dat kader valt de schade voor Jonker ditmaal nog enigszins mee.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen