Bayern München dreigt met boycot van Duitse ploeg

25 september 2019, 12:22

Bayern München dreigt met een boycot van de Duitse ploeg. Bij monde van clubpresident Oliver Hoeness accepteert Bayern niet dat Manuel Neuer vervangen wordt door Marc-André ter Stegen. In Duitsland klinken er steeds meer geluiden voor een wisseling van de wacht. Ter Stegen zelf is zijn reserverol zo langzamerhand zat.

In de keeperstwist staat Bayern pal achter Neuer. "Wij zullen een wissel niet accepteren", citeert BILD. "Als dat wel gebeurt, kunnen wij onze spelers niet meer afstaan." Bij Die Mannschaft maken ze zich geen grote zorgen over de dreigende taal vanuit München. "Nee. Vooral omdat een club volgens de FIFA-statuten verplicht is spelers af te staan", aldus teammanager Oliver Bierhoff.

Ter Stegen deed na de 2-4 nederlaag tegen Nederland zijn beklag over de reserverol. "Het maakt me gek", zei de sluitpost van FC Barcelona. Ook noemde hij de afgelopen interlandperiode een klap in zijn gezicht. Hoeness diende hem van repliek door te stellen dat Ter Stegen geen enkele aanspraak maakt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen