Spoorboekje: Feyenoord tegen AZ, De Jong in actie bij Sevilla

26 september 2019, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 26 september.

Wedstrijden

Eibar - Sevilla (19.00 uur)

Luuk de Jong ging met Sevilla afgelopen weekend nipt onderuit tegen Real Madrid en dus aast de Nederlandse spits met zijn club op revanche. Tegen de nummer negentien Eibar, dat nog geen wedstrijd won, is een zege nodig om niet voorlopig af te haken in de strijd om de bovenste plaatsen in La Liga.

Feyenoord - AZ (20.00 uur)

De laatste jaren ging de strijd om de derde plaats in de Eredivisie tussen Feyenoord en AZ, maar als de Rotterdammers in elk geval voorlopig in het spoor willen blijven van de ploeg van trainer Arne Slot, dient het in eigen huis te winnen. Jaap Stam is met zijn elftal in Nederland nog altijd ongeslagen, blijven de Rotterdammers dat donderdagavond wederom?

Torino - AC Milan (21.00 uur)

AC Milan kent een moeizame start van de competitie. Het won twee van de vier wedstrijden en afgelopen weekend werd de derby eigenlijk vrij kansloos verloren van de grote rivaal Inter (0-2). Vooral voorin gaat het moeizaam voor de ploeg van Marco Giampaolo: in vier wedstrijden scoorden de Italianen nog maar twee keer, waarvan één keer vanaf de strafschopstip. Milan zal een goed resultaat moeten neerzetten om de druk op Giampaolo niet nog meer te laten toenemen. Met Torino treft het in ieder geval geen makkelijke tegenstander. Van de laatste vijf ontmoetingen wist Milan er namelijk geen één te winnen. 

Voetbal op tv

19.00 uur: Eibar - Sevilla, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in de Primera Division

20.00 uur: Feyenoord - AZ, FOX Sports 1, live verslag van het duel in de Eredivisie

21.00 uur: Torino - AC Milan, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Serie A

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen