Roda JC-eigenaar Schrouff blijft vertrouwen op De la Vega

24 september 2019, 17:20

Ondanks alle onrust rondom Mauricio Garcia de la Vega, heeft Roda JC-eigenaar Frits Schrouff alle vertrouwen in zijn beoogde opvolger. De overname van de Mexicaan is nog altijd niet goedgekeurd door de KNVB. Ondertussen zou Roda in financiële noodverkeren omdat De la Vega in gebreke blijft. Naar verluidt stak hij nog geen cent in de club, terwijl hij zich garant stelde voor tekorten.

Volgens Schrouff - eigenaar zolang de KNVB geen groen licht geeft - is De la Vega tot nu toe alle afspraken en (betalings)verplichtingen nagekomen. Details daarvan wil Schrouff niet prijsgeven. "Ik lees natuurlijk ook al die geruchten en verhalen, maar baseer me op de feiten. En dan heb ik er nog steeds vertrouwen in", zegt hij tegen 1Limburg. Schrouff staat regelmatig in contact met De la Vega. "Dat is op allerlei manieren, ik word in elk geval op de hoogte gehouden."

Meest recent verhaal rondom Roda is dat statutair directeur Hessel Meijer afgelopen maanden salarissen voorschoot. De Limburger meldde vandaag (dinsdag) dat De la Vega vervolgens een lening afsloot bij een Duitse partij. Dat bedrag is door Meijer gebruikt om zijn voorschot (drie ton) terug te betalen. Grote vraag is dan ook hoe de salarissen van deze maand worden betaald.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen