Excelsior niet akkoord met drie wedstrijden schorsing Bruins

24 september 2019, 14:33

Excelsior gaat niet akkoord met het schikkingsvoorstel van de aanklager van de KNVB voor Luigi Bruins. De middenvelder kreeg vrijdag op bezoek bij NAC Breda (3-1) een directe rode kaart voor een overtreding in de slotfase. De aanklager wil Bruins voor drie wedstrijden schorsen.

Dat meldt RTV Rijnmond. De Kralingers vinden een schorsing van drie wedstrijden te veel en zijn daarom niet akkoord gegaan met schikkingsvoorstel. Waarschijnlijk dient de tuchtzaak aan voor vrijdag. Dan neemt Excelsior het op Woudestein op tegen Jong PSV.

Bruins begon dit seizoen elke wedstrijd in de basis. Tegen NAC pakte hij zijn vierde rode kaart in zijn loopbaan. De laatste dateerde van begin vorig seizoen, toen hij op de eerste speeldag van de Eredivisie werd weggestuurd tegen Fortuna Sittard.

SC Cambuur wél akkoord

In tegenstelling tot Excelsior is SC Cambuur wel akkoord gegaan met een schikkingsvoorstel van de aanklager van de KNVB. Daardoor moeten de Leeuwarders Robin Maulun, die maandag rood kreeg tegen Jong PSV, drie wedstrijden (waarvan één voorwaardelijk) missen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen