Schreuder: "Tevreden over het spel, niet over het resultaat"

24 september 2019, 11:47

Alfred Schreuder heeft gemengde gevoelens na het 1-1 gelijkspel van 1899 Hoffenheim op bezoek bij VfL Wolfsburg. Enerzijds baalt de Nederlandse trainer dat zijn ploeg de maandagavondwedstrijd niet won, anderzijds is Schreuder blij met de reactie die zijn spelers gaven na de 0-3 nederlaag tegen Freiburg.

Het spel tegen Wolfsburg stemt Schreuder in elk geval tevreden. "Wolfsburg is een sterke tegenstander. Het eerste kwartier was goed, daarna werd het iets minder. Tijdens de rust vertelde ik de jongens dat we nog niet genoeg brachten. De tweede helft was heel goed. We hebben meerdere mogelijkheden gekregen om de wedstrijd in ons voordeel te beslissen", aldus de Nederlander via de officiële clubkanalen.

Hoffenheim kwam in Wolfsburg na zes minuten op voorsprong door een goal van Sebastian Rudy. Op aangeven van Wout Weghorst maakte Admir Mehmedi tien minuten voor rust de gelijkmaker. Ondanks dat Hoffenheim na rust goede kansen kreeg, werd er in de tweede helft niet meer gescoord. "De jongens hebben geweldig gereageerd op de wedstrijd tegen Freiburg. We zijn tevreden over het spel, maar niet over het resultaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen