Ramos stoort zich niet aan Mourinho-geruchten: "Zo werkt het"

23 september 2019, 19:25

Zinedine Zidane besloot vorig seizoen weer in te stappen bij Real Madrid, dat zijn hulp hard nodig had. De voormalig succescoach slaagde er echter niet in om de boel nog te redden en ook dit seizoen lijken oude problemen de club parten te spelen. Daardoor wordt de naam van José Mourinho in verband gebracht met Real Madrid.

Dat is ook aanvoerder Sergio Ramos opgevallen. De 33-jarige captain wil de geruchten niet weerspreken. "Ik irriteer me er niet aan", zegt hij tegen Marca. "Dat is hoe het werkt. Als je bij Real Madrid een wedstrijd verliest, moet er meteen iets veranderen. Dat is moeilijk, maar dat is wel de realiteit."

?Daarmee geeft de routinier echter niet aan dat hij wil dat Zidane plaatsmaakt voor Mourinho, die zes jaar geleden vertrok uit Madrid. "Heel veel kranten en programma's rondom Real slingeren geruchten de wereld in. Ik vind dat geruchten over onze trainer disrespect tonen richting Zidane. Wij hebben in de afgelopen duels laten zien dat we achter hem staan."

Real Madrid won zondag met 0-1 bij Sevilla en staat daarmee gedeeld eerste in La Liga. Toch is er veel onrust over de keuzes van Zidane.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen