Icardi deelt sneer uit aan voormalig werkgever Internazionale

Icardi deelt sneer uit aan voormalig werkgever Internazionale

23 september 2019 – Mauro Icardi heeft met zijn eerste interview als speler van Paris Saint-Germain behoorlijk wat stof doen opwaaien. De Argentijnse spits zegt dat hij wilde vertrekken bij Internazionale, omdat hij voor een club wilde spelen waar hij wel titels kon winnen, een behoorlijke sneer naar zijn oud werkgever.Icardi was jarenlang de vaste spits van Internazionale, maar nadat hij zich vorig seizoen onmogelijk had gemaakt mocht de Argentijn vertrekken. Een hele soap ging vooraf aan zijn vertrek naar PSG, maar de spits lijkt geen spijt te hebben van zijn overstap. "Ik heb zeven jaar in Milaan gespeeld en het was mijn droom om met ze in de Champions League te spelen. Op een gegeven moment ben ik gaan besffen dat we niks wonnen en dat dit ook niet snel zou gebeuren. Ik wilde naar een club waar ik daadwerkelijk titels kon pakken. Bij PSG speel ik met allemaal sterren. Dat is wat ik wil", zegt de 26-jarige spits in gesprek met Canal+

Icardi is in eerste instantie gehuurd door de Franse kampioen, wel is er een optie tot koop bedongen in het contract. De spits zelf hoopt indruk te maken in Parijs en houdt vertrouwen in eigen kunnen. "We zullen zien wat er gebeurt. Ik sta bekend als een echte killer. Ik ben altijd klaar om te scoren. Het is een obsessie voor mij."

Vooralsnog kwam Icardi nog maar twee keer in actie voor PSG. Momenteel kampt hij met een liesblessure en is het nog onbekend wanneer de Argentijn zal terugkeren.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 23 oktober 2019

  2. dinsdag 22 oktober 2019