Anderlecht blijft ondanks dramatische start geloven in titel

Anderlecht blijft ondanks dramatische start geloven in titel

23 september 2019 – Anderlecht heeft de boel nog altijd niet op de rit. De ploeg van Vincent Kompany bungelt onderaan de ranglijst en ook dit weekend werd er verloren. Club Brugge was thuis met 2-1 te sterk. Ondanks de slechte start geloven de spelers nog steeds in een titel.De ploeg uit Brussel kent een hoog Eredivisie-gehalte met oud-spelers Michel Vlap, Philippe Sandler en Derrick Luckassen. Die laatste twee speelden vormden afgelopen zondag het centrum van de verdediging, terwijl Vlap voor de tweede keer dit seizoen op de reservebank begon.

Anderlecht verzamelde nog maar vijf punten uit acht wedstrijden en staat hierdoor dertiende, de spelers bekijken de situatie positief en houden vertrouwen in een goed seizoen. "We hebben in korte tijd met Brugge, Luik en Genk een aantal grote ploegen tegenover ons gekregen, maar in de wetenschap dat de play-offs nog ver weg zijn is er zeker nog niks verloren. Ik geloof nog in de play-offs en zelfs in een titel, we zullen er alles aan doen", sprak verdediger Alexis Saelemakers in gesprek met het Belgische Sporza.

Ook doelman Hendrik van Crombrugge probeert positief te blijven. "Het is geen schande om te zeggen dat Brugge in deze topper een klasse beter was dan wij. Er heerst nu teleurstelling, maar vanaf maandag moeten we weer met een positieve vibe richting de volgende wedstrijd werken."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 23 oktober 2019

  2. dinsdag 22 oktober 2019