Toornstra over treffen met AZ: "Vaker winst dan verlies"

23 september 2019, 08:09

Feyenoord is na zeven wedstrijden nog altijd ongeslagen in de Eredivisie, maar tevreden is er helemaal niemand in Rotterdam-Zuid. Middenvelder Jens Toornstra beseft dat er donderdag gewonnen moet worden van AZ om het goede gevoel terug te krijgen en (in elk geval voorlopig) uitzicht te houden op rechtstreeks Europees voetbal.

"De afgelopen jaren hebben we dat meer gehad met AZ. Dan was het ook steeds van 'AZ komt dichterbij'. Maar volgens mij hebben we de afgelopen jaren vaker van hen gewonnen dan verloren. Laten we dat maar voortzetten", probeerde Toornstra na de 3-3 remise tegen FC Emmen nog enigszins positief te blijven tegenover De Telegraaf. Donderdagavond wordt het inhaalduel in De Kuip afgewerkt en dan zal het beter moeten dan in Drenthe zondagmiddag.

"Er zijn woorden gevallen, want dit mag nooit gebeuren. Zeker niet na zo'n eerste kwartier, waarin we FC Emmen ondersteboven speelden", concludeerde Toornstra, die met Feyenoord de grijze middenmoot wil verlaten. "Daar willen we snel uit. Deze wedstrijd was daar een mooie mogelijkheid toe geweest."

Lees ookToornstra zag gemakzucht na voorsprong: "Er veranderde iets"

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen