AC Omonia
1 – 0
PSV
AZ
2 – 0
HNK Rijeka

Anderlecht gaat weer ten onder in België, Vlap bankzitter

Anderlecht gaat weer ten onder in België, Vlap bankzitter

22 september 2019 – Het lukt Anderlecht maar niet om de boel op de rit te krijgen. Ook zondag is er weer een nederlaag geleden in de Belgische competitie. De wedstrijd tegen topclub Club Brugge ging met 2-1 verloren.Anderlecht is bezig aan een rampseizoen en won pas één keer in acht wedstrijden. Ook zondag lukte het de ploeg niet om te winnen, al was de start nog wel hoopvol. Nacer Chadli tekende al na vijf minuten voor de 0-1, maar een minuut later lag hij door toedoen Krepin Diatta alweer bij Anderlecht in het mandje. Dat is typerend voor de gang van zaken bij Anderlecht.

Lange tijd leek Anderlecht nog in de race voor een punt, maar halverwege de tweede helft ging het helemaal mis. Wederom Diatta kwam tot scoren en hij besliste het duel in 2-1. Anderlecht staat door het verlies na acht duels op slechts vijf punten, terwijl Club Brugge met zeventien punten tweede staat.

Bij de bezoekers bleef Michel Vlap de hele wedstrijd op de bank. Dat was voor het eerst dit seizoen. Ook Vincent Kompany kwam niet in actie. Bij Brugge speelde Ruud Vormer de hele wedstrijd mee.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 29 oktober 2020

  2. woensdag 28 oktober 2020